Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Boxspring bedden

Een boxspring bed is het soort bed waarvan je elke nacht geniet. De boxspring bedden zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Tevens zijn ze leverbaar in alle stoffen uit de Room108 collectie. Voor meer info kijk hier. 

Webshop-Bed-Aymee-2
Webshop-Bed-Diane-2
Webshop-Bed-Milou-1

Boxspring bedden van Room108

Jouw perfecte bed voor een heerlijke nacht

Op onze website kun je de Room108 boxspring bedden collectie bekijken. Je kunt alles samenstellen zoals je zelf wilt, dit zodat jij iedereen nacht in jou droombed slaapt. Bij een boxspring kies je het matras los van het bed. Hierdoor is het geschikt voor iedere slaper. Een boxspring is een hoog waardoor het in en uitstappen gemakkelijk is voor iedereen. Ook ventileert een boxspring goed waardoor het bed goed doorlucht. Een boxspring straalt luxe en comfort uit, en dat krijg je ook bij onze boxsprings. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Koop een boxspring bed op maat

Bij Room108 Kalmthout koop je een boxspring op maat. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor allerlei andere meubelstukken. Denk hierbij aan salontafels, eettafels, eetkamerstoelen en diverse woonaccessoires. Met sierkussens, een vloerkleed en een leuk bijzettafeltje zorg jij bijvoorbeeld al direct voor een huiselijk gevoel in combinatie met je nieuwe hoeksalon. Wil je inspiratie op doen? Kom dan rond op onze website, bekijk onze social media kanalen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of bezoek onze showroom in Kalmthout. Graag tot ziens bij Room108!

Jouw boxspring bed op maat