Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Nieuwe fauteuil kopen bij Room108 Kalmthout

Ben je op zoek naar een nieuwe fauteuil? Ontdek dan het aanbod van Room108 Kalmthout. Wij hebben diverse fauteuils en loveseats in onze collectie in verschillende woonstijlen. Zo vind je gegarandeerd een fauteuil die perfect matcht bij jouw salon en interieur. Uiteraard heb je bij ons niet alleen de keuze uit verschillende modellen, maar kunnen de fauteuils ook volledig worden aangepast aan jouw wensen.

Maak bijvoorbeeld een keuze uit de verschillende afmetingen, kleuren, stoffen of ledersoorten. Bij Room108 zijn de mogelijkheden eindeloos en is jouw fauteuil altijd uniek! Hierdoor is de fauteuil gemakkelijk te plaatsen in diverse ruimtes in huis zoals de woonkamer, studeerkamer, hobbykamer of de slaapkamer.

Landelijke, industriële en moderne fauteuils

Of je nu op zoek bent naar een landelijke, industriële of moderne look: in onze collectie vind je fauteuils in diverse woonstijlen. Neem daarom alvast een kijkje op de website om de verschillende opties te bekijken. Heb je een mooie fauteuil of loveseat uitgezocht? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je meer vertellen over het product en eventueel aangeven of de bank te bezichtigen is in de showroom in Kalmthout. Een fauteuil moet namelijk niet alleen mooi zijn, hij moet ook comfortabel zitten! Kom dus gerust langs om de fauteuil uit te proberen en van alle kanten te bewonderen.

Bij Room108 Kalmthout koop je niet alleen een fauteuil op maat, maar ook allerlei andere hippe en eigentijdse meubelstukken en woonaccessoires. Maak je loveseat bijvoorbeeld extra knus door er wat kussentjes op te plaatsen of geef je woonkamer een complete make-over door gelijk een nieuw vloerkleed uit te kiezen. Voor meer inspiratie kun je onze website en onze socialmediakanalen bekijken of een bezoek brengen aan de showroom. Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste producten en acties? Vergeet dan niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Meubelstukken, woonaccessoires en een fauteuil op maat