Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Praktische en gezellige hoeksalon

Een hoeksalon is praktisch en gezellig. Zo pas je er met hele gezin op, kun je er languit op liggen en is het een slimme manier om een saaie hoek in huis op te vullen. Ben jij op zoek naar een hoeksalon die jij helemaal volgens je eigen wensen kunt ontwerpen? Voor meer info en prijzen, ga naar de site van ons hoofdkantoor.

 

Maak dan kennis met het assortiment van Room108 Kalmthout. Bij ons heb je een zeer ruime keuze uit verschillende modellen en afmetingen. Daarnaast kun je al onze meubelstukken personaliseren, heb je de keuze uit uit meer dan 700 kleuren, verschillende stoffen en ledersoorten.

Hoeksalons van Room108

Bekijk onze hoeksalons online of in de showroom

Op onze website kun je de Room108 hoeksalon collectie bekijken. Door de vele mogelijkheden die je bij ons hebt, kunnen we niet elke uitvoering van elk model online zetten. Houd dus in je achterhoofd als je rondkijkt op de website dat elk model helemaal zelf samen te stellen is. Vind je het lastig om een keuze te maken of wil je een beter beeld krijgen wat de mogelijkheden zijn? Kom dan langs in onze showroom. Hier kun alle Room108 hoeksalons met eigen ogen bekijken en uitproberen. Daarnaast staat ons enthousiaste en deskundige team klaar om jou te adviseren en meer te vertellen over bijvoorbeeld de kleuren en de stoffen.

Koop een hoeksalon op maat

Bij Room108 Kalmthout koop je een hoeksalon op maat. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor allerlei andere meubelstukken. Denk hierbij aan salontafels, eettafels, eetkamerstoelen en diverse woonaccessoires. Met sierkussens, een vloerkleed en een leuk bijzettafeltje zorg jij bijvoorbeeld al direct voor een huiselijk gevoel in combinatie met je nieuwe hoeksalon. Wil je inspiratie op doen? Kom dan rond op onze website, bekijk onze social media kanalen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of bezoek onze showroom in Kalmthout. Graag tot ziens bij Room108!

Jouw hoeksalon
op maat