Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Create your own lifestyle bij onze meubelwinkel Antwerpen

“Create your own lifestyle” is het motto van onze meubelwinkel Antwerpen. Bij Room108 Kalmthout creëer jij je meubelstukken namelijk volledig zelf. Je vindt hierdoor niet alleen een meubelstuk dat perfect in jouw interieur past, maar ook meubels die uniek en bijzonder zijn! Dankzij de duizend-en-een mogelijkheden die Room108 Kalmthout je biedt is het namelijk haast onmogelijk dat iemand anders precies dezelfde hoeksalon, kast of eettafel uitzoekt. Bekijk onze collectie en de opties op onze website of plan direct een bezoek aan onze showroom. Hier kun je de meubelstukken rustig bekijken en advies vragen aan ons team.

Room 108 Kalmthout

Meubels samenstellen bij onze meubelzaak Antwerpen

Meubels samenstellen bij onze meubelzaak Antwerpen doe je door een aantal stappen te doorlopen. Zo begin je met het uitzoeken van een basis model. Zoek naar een meubelstuk dat ongeveer past bij wat jij in gedachte had. Vervolgens ga je dit meubelstuk customizen door bijvoorbeeld extra elementen uit te zoeken, de kleur en de stof aan te passen en de details te bepalen. Ben je helemaal tevreden? Dan maken wij het meubelstuk voor jou op maat. Je kunt bij ons alle musthaves voor je woon- en eetkamer kopen, inclusief woonaccessoires zoals kussentjes, vloerkleden en wanddecoratie.

Op onze website kun je alvast foto’s en voorbeelden van onze meubels Antwerpen bekijken. Ook vind je online een outlet en praktische informatie over ons. Wil jij de collectie van Room108 Kalmthout liever in alle rust komen bewonderen? Pak je agenda er dan bij en plan een bezoek aan onze showroom in Kalmthout. Hier ben je van maandag tot en met zaterdag welkom voor een persoonlijk advies en om de collectie te bekijken. Op onze website vind je ons adres, de openingstijden van de showroom en onze contactgegevens. Neem gerust contact op als je een routebeschrijving wilt, een vraag hebt of wilt weten of een product op voorraad is. Tot snel.

Kom de meubels Antwerpen bewonderen