Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Bergen op Zoom met trendy, eigentijdse en unieke meubels

Trendy, eigentijds en uniek: dat is de beste manier om de collectie van onze meubelwinkel Bergen op Zoom te omschrijven. Bij ons vind je landelijke en industriële hoekbanken, stoelen, loveseats, stoelen, tafels en kasten. Doordat je alle meubelstukken kunt aanpassen aan jouw stijl, is geen enkel item hetzelfde. Je slaagt bovendien altijd bij ons. Ook als je een zeer specifieke kleur in gedachte had of een meubelstuk zoekt die net wat groter of kleiner dan gemiddeld is kun je bij ons terecht. Doordat wij alle meubelstukken op maat maken, kunnen we jouw wensen direct verwerken.

Room 108 Kalmthout

Meubelzaak Bergen op Zoom: geopend van maandag tot en met zaterdag

Onze meubelzaak Bergen op Zoom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Tussen 10.00 en 18.00 uur verwelkomt ons deskundige team je graag om de meubels te komen bekijken. We kunnen je direct voorzien van een persoonlijk advies en alles vertellen over de mogelijkheden. Zo vind je het misschien fijn om de kleuren en stoffen in het echt te zien of heb je wellicht vragen over de extra elementen. Aarzel daarom niet en plan een bezoek aan de showroom. De koffie staat al voor je klaar!

Voordat je naar de showroom afreist, kun je natuurlijk ook inspiratie op doen via onze social media accounts en website. Bekijk onze collectie en maak direct kennis met de woonmerken die wij verkopen. Heb je een vraag of wil je weten of een product op voorraad is? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons team is goed bereikbaar en staat je graag te woord via de e-mail, het contactformulier en de telefoon. Tot slot vind je online het adres van onze showroom en praktische informatie over ons.

Contacteer ons team over de meubels Bergen op Zoom