Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Brasschaat met passie voor unieke meubels

Room108 Kalmthout is een meubelwinkel Brasschaat met een passie voor unieke meubels. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie met salons, fauteuils, tafels en stoelen. Daarnaast vind je in onze collectie diverse woonaccessoires waarmee je je interieur een upgrade kunt geven. Voorbeelden hiervan zijn onze tapijten, lampen en kussentjes. Het leuke aan onze collectie is dat wij duizend-en-een mogelijkheden bieden. Hierdoor slaagt bijna iedereen wel voor een nieuw meubelstuk. Wij werken bovendien met verschillende collecties en prijsklassen waardoor iedereen –ongeacht je stijl of budget- zich bij ons thuis voelt.

Room 108 Kalmthout

Meubelzaak Brasschaat met enthousiast en vakkundig team

In onze meubelzaak Brasschaat staat een enthousiast en vakkundig team klaar om jou verder te helpen. Doordat je bij Room108 Kalmthout zoveel mogelijkheden hebt, kan het namelijk best lastig zijn om een keuze te maken. Laat je daarom voorlichten door ons en kom de meubels bekijken in onze showroom in Kalmthout. Hier vind je bovendien samples van de kleuren, stoffen en extra elementen waar je uit kunt kiezen. Wij bieden je namelijk de optie om een meubelstuk volledig volgens jouw eigen wensen aan te passen. Denk hierbij aan een salon in een afwijkende maat of een fauteuil in een kleur die je bijna niet tegenkomt.

Als je vragen hebt over de meubels Brasschaat of meer informatie wilt over de werkwijze van Room108 Kalmthout, kun je een kijkje nemen op de website of ons direct contacteren. Op de website vind je veel handige informatie, zoals de openingstijden en het adres van de showroom. Daarnaast vind je op de website onze outlet en een deel van onze collectie. Als je liever persoonlijk contact wilt of het antwoord op je vraag online niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Tot slot beschikken wij over diverse social media accounts én kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief als je geen enkele update wilt missen.

Meubels Brasschaat: wat wil jij weten?