Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Op zoek naar een meubelwinkel Brecht?

Een leuke meubelwinkel Brecht vind je niet door urenlang te Googelen. Ook hoef je niet al je vrienden en kennissen om advies te vragen. Nee, als je op zoek bent naar een meubelwinkel plan je gewoon een bezoekje aan Room108 Kalmthout! Onze meubelwinkel staat bekend om zijn ruime assortiment, ontelbare mogelijkheden én goede service. Onze slagingskans is hierdoor gerust 100% te noemen. Bij ons koop je alle meubels die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer of eetkamer. Voorbeelden zijn onder andere onze beroemde zetels en fauteuils, maar ook onze tafels, kasten en stoelen.

Room 108 Kalmthout

Meubelzaak Brecht met een uniek concept

Onze meubelzaak Brecht staat bekend om zijn unieke concept. Zo is het bij ons mogelijk om een meubelstuk volledig te customizen. We werken hiervoor met een aantal stappen waardoor jij het perfecte interieurstuk creëert. Op onze website kun je meer lezen over deze stappen, de mogelijkheden en onze werkwijze. Uiteraard staat ook ons team klaar om jou te helpen bij je keuze. Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies of neem direct contact met ons op als je nog een vraag hebt. Via de telefoon of e-mail kunnen wij je alles vertellen over de collectie.

Op onze website kun je de meubels Brecht alvast online bekijken. Vergeet niet om meteen de outlet te checken als je op zoek bent naar de beste koopjes. Als je in de outlet een leuk meubelstuk vindt, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je vertellen of het item nog op voorraad is. Uiteraard kun je ook direct naar onze showroom afreizen. Hier kun je de outlet én de rest van onze collectie op je gemak komen bekijken. Het adres en de openingstijden van de showroom in Kalmthout vind je op onze website. Uiteraard vind je ook alle overige belangrijke informatie over ons online. We hopen je gauw te begroeten bij Room108 Kalmthout.

Bekijk de meubels Brecht online