Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Elke meubelwinkel Breda al gebeld?

Heb je elke meubelwinkel Breda al gebeld om te vragen of ze een bank in jouw favoriete kleur hebben? Of kun jij maar niet slagen voor een fauteuil of kast die aan al jouw eisen voldoet? Maak je dan geen zorgen. Bij Room108 Kalmthout werken we met een uniek én zeer succesvol concept. Bij ons stel jij het perfecte meubelstuk samen volgens jouw eigen wensenlijstje. Je kunt hierbij alle details zelf bepalen maar ook een standaard model enigszins aanpassen, bijvoorbeeld door de kleur of het formaat te veranderen. De slagingskans bij Room108 Kalmthout is hierdoor aanzienlijk groter dan bij veel andere meubelwinkels uit de omgeving!

Room 108 Kalmthout

MeubelzMeubelzaak Breda met ontzettend veel mogelijkhedenaak Bergen op Zoom: geopend van maandag tot en met zaterdag

Onze meubelzaak Breda biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo vind je in de collectie verschillende meubelstukken die niet mogen ontbreken in jouw woonkamer. Al zijn onze kasten, loveseats en fauteuils natuurlijk ook prima geschikt voor andere ruimtes in huis. Onze meubels zijn met name uitgevoerd in een industriële of landelijke stijl, maar passen in principe bij heel veel woonstijlen. Jij hebt de touwtjes namelijk strak in handen wat betreft het design! Tot slot koop je bij Room108 Kalmthout woonaccessoires zoals wanddecoratie, lampen, tapijten en kussentjes. Hiermee geef je je interieur een volledig nieuwe look.

Doordat we zo veel mogelijkheden bieden, zijn onze meubels Breda geschikt voor een breed publiek. Wij werken bovendien met diverse prijsklassen én hebben een outlet speciaal voor de mensen die van koopjes houden. Neem alvast een kijkje op onze website of plan een bezoek aan Kalmthout. In de showroom verwelkomen we je graag voor een interieuradvies, gezellig praatje én om de meubels aan je te showen. Als je meer informatie wenst of een vraag hebt, kun je contact opnemen met het team van Room108 Kalmthout. Je bereikt ons via ons telefoonnummer, e-mailadres of het contactformulier op de website.

Meubels Breda voor een breed publiek