Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Heeft geen enkele meubelwinkel Essen wat jij zoekt?

Heb jij elke meubelwinkel Essen en omgeving al afgelopen, maar nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Dan gaan wij bij Room108 Kalmthout de uitdaging graag aan. Dankzij ons ruime assortiment én de honderden mogelijkheden, slaagt namelijk bijna iedereen bij ons. Zo werken wij niet met één collectie, maar met diverse collecties en met basis meubelstukken die je zelf kunt personaliseren. Zoek in onze meubelwinkel een meubelstuk uit die aan je aanspreekt, vervolgens customize je deze helemaal totdat je tevreden bent. Het resultaat is een meubelstuk die perfect in jouw huis past.

Room 108 Kalmthout

Voel je thuis in onze meubelzaak Essen

In onze meubelzaak Essen voel je je ongetwijfeld helemaal thuis. Naast dat je in onze showroom alle meubelstukken rustig kunt bekijken, ben je bij ons welkom voor een drankje en een persoonlijk advies. Ons team is gepassioneerd en weet alles over de laatste woontrends. Wij verkopen bovendien diverse woonaccessoires waar je je huis mee kunt opfleuren. Zo staan de kussentjes van Claudi beeldig op je nieuwe salon en zijn de lampen van Light&Living de manier om meer sfeer in je interieur te brengen. Andere exclusieve woonmerken die je bij ons koopt zijn HE-Design, Gusj en By-Boo.

Meubels Essen shoppen doe je door een kijkje te nemen op onze website of de showroom in Kalmthout te bezoeken. Als je rondkijkt op de website, vergeet dan niet om de outlet even te bezoeken. Zo scoor jij je meubels voor een extra gunstige prijs! Als je iets op het oog hebt, neem dan even contact op met ons team. Wij vertellen je graag of het item nog op voorraad is. Je bereikt het team van Room108 Kalmthout via de telefoon of e-mail. Onze showroom is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Enkel op zon- en feestdagen zijn we gesloten.

Meubels Essen shoppen in de outlet