Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Etten-Leur die van alle markten thuis is

Room108 Kalmthout is een meubelwinkel Etten-Leur die van alle markten thuis is. Zo werken we met een klein en gedreven team dat service hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens de aankoop reken je op onze volledige aandacht, na de aankoop reken je op 2 jaar garantie. Daarnaast hanteren wij een uniek concept waardoor je de meubelstukken volledig zelf kunt samenstellen. Zo heb je de keuze uit maar liefst 700 kleuren! Ook andere details zoals de extra elementen, stoffen en materialen mag je zelf uitkiezen. Uiteraard helpen we je graag en werken we met een handig stappenplan.

Room 108 Kalmthout

Meubels bekijken en uittesten in onze meubelzaak Etten-Leur

We nodigen je graag uit in onze meubelzaak Etten-Leur om de meubels te bekijken en uit te testen. Naast dat het wel zo fijn is om een stof of kleur even in het zien, kan ons team je hier voorzien van een professioneel advies. Wij denken actief met je mee en luisteren uiteraard goed naar de wensen van jou en je gezin. Ons doel? Dat is het creëren van een interieur dat eigentijds is en tegelijkertijd praktisch en comfortabel is. In een huis wil je je namelijk wel écht thuis voelen!

Beelden zeggen meer dan woorden. Kom daarom langs in onze showroom in Kalmthout of schenk jezelf een kopje koffie in en neem de tijd om onze website te bekijken. Online kun je onze collectie vinden en een kijkje nemen in de outlet. Zo koop je een eyecatcher voor in huis én bespaar je geld. Uiteraard vind je online ook belangrijke informatie zoals onze contactgegevens en de openingstijden van de showroom. Mocht je een vraag hebben of zeker willen weten dat het product dat jij zoekt op voorraad is, neem dan contact met ons op. Het team van Room108 Kalmthout staat paraat om je te helpen.

Maak kennis met onze meubels Etten-Leur