Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Kapellen met breed assortiment

Room108 Kalmthout is een meubelwinkel Kapellen met een breed assortiment met eigentijdse en trendy meubels. Naast dat wij werken met verschillende collecties en prijsklassen, heb je bij ons de mogelijkheid om alle meubels volledig naar wens aan te passen. De opties qua kleuren, extra’s, stoffen, materialen en formaten zijn eindeloos. Hierdoor vind je altijd een meubelstuk die perfect bij jouw woonwensen en interieur past. Dit is ideaal als je bij standaard woonwinkels niet slaagt of als je graag alle details in jouw huis optimaal wilt laten matchen. Naast dat je bij Room108 Kalmthout sowieso slaagt, hoef je niet bang te zijn dat iemand anders precies hetzelfde meubelstuk in huis zal hebben staan.

Room 108 Kalmthout

Interieuradvies in onze meubelzaak Kapellen

Onze meubelzaak Kapellen beschikt over een showroom in Kalmthout. Hier nodigen we je graag uit om de collectie te komen bekijken. Ook staat ons team hier klaar om je alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden die wij je bieden. Wij helpen je graag een handje tijdens het samenstellen van een nieuw interieur en kunnen zelfs een persoonlijk interieuradvies uitbrengen. Als je interesse hebt in een persoonlijk interieuradvies, kun je het beste contact met ons opnemen voor een afspraak. Zo zorgen wij ervoor dat we voldoende tijd voor je inplannen.

Meer informatie over Room108 Kalmthout en onze meubels Kapellen vind je op onze website. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor op maat gemaakte meubels, maar ook voor woonaccessoires van luxueuze merken. Zo geef je je interieur binnen no time een nieuwe look! Doe alvast wooninspiratie en ideeën op via onze website of bekijk onze producten en outlet. Tot slot vind je online praktische informatie zoals ons adres en onze contactgegevens. Plan een bezoekje aan de showroom in Kalmthout of neem direct contact met ons op als je een vraag hebt. Het team van Room108 Kalmthout staat voor je klaar.

Lees op onze website meer over onze meubels Kapellen