Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Geen gewone meubelwinkel Ossendrecht

Room108 Kalmthout is geen gewone meubelwinkel Ossendrecht. Wij maken namelijk meubels op maat. Dit houdt in dat je bij ons altijd slaagt voor een uniek en persoonlijk interieurstuk. Jij bepaalt alle details bovendien zelf. Hierdoor voldoet een meubelstuk altijd aan jouw strenge eisen én weet je zeker dat je een bijzonder item in huis haalt. Hoe wij precies te werk gaan? Dat is eigenlijk heel simpel. Door een aantal stappen te doorlopen, bepaal jij precies hoe jouw perfecte meubelstuk er uit moet komen te zien. Het resultaat is een meubelstuk dat precies past in jouw huis, bij jouw woonwensen én gezin.

Room 108 Kalmthout

De collectie van onze meubelzaak Ossendrecht

In de collectie van onze meubelzaak Ossendrecht vind je alle meubelstukken voor een trendy en eigentijdse woonkamer en/of eetkamer. Maak kennis met onze banken, stoelen, loveseats, comfortabele stoelen, tafels, kasten en meer. Om de make-over compleet te maken, vind je in onze collectie tevens woonaccessoires. Met kleine details zoals een vloerkleed, lamp of kussentjes geef je je huis een compleet nieuwe uitstraling. De meubels zijn afkomstig uit onze eigen Room108 collectie. De woonaccessoires zijn afkomstig van diverse luxueuze woonmerken zoals HE Design, By-Boo en Claudi. Lees op onze website eventueel meer over onze collectie en de woonmerken.

Wil jij een persoonlijk advies over de meubels Ossendrecht? Neem dan contact met ons op of plan een bezoek aan de showroom in Kalmthout. Hier staat ons team van maandag tot en met zaterdag klaar om je te helpen. Wij zijn geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Als je hulp wilt bij het opnieuw inrichten van je interieur, kun je een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies. Ons gepassioneerde team helpt je graag bij het realiseren van een make-over. Een afspraak maken of een vraag stellen doe je door ons te e-mailen, bellen, het contactformulier in te vullen of ons te benaderen via social media. We hopen gauw van je te horen!

Persoonlijk advies over de meubels Ossendrecht