Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Roosendaal met een uniek concept

Ben je op zoek naar een meubelwinkel Roosendaal met een uniek concept? Een meubelwinkel waar je niet alleen standaard meubels koopt, maar waar jij ook jouw eigen creatieve ideeën tot uiting kan brengen? Maak dan kennis met Room108 Kalmthout. Bij ons creëer je je eigen meubels door alle details te bepalen. Het voordeel hiervan is dat elk meubelstuk persoonlijk is én perfect bij jou en je woonstijl past. Ieder huishouden is namelijk uniek en heeft zijn eigen stijl en wensen. Zo ben je misschien dol op een bepaalde kleur of wil je een bank waar niet alleen jij maar ook de rest van het gezin op kan hangen.

Room 108 Kalmthout

Meubelzaak Roosendaal met showroom in Kalmthout

Onze meubelzaak Roosendaal heeft een eigen showroom in Kalmthout. Hier kun je alle meubels bekijken en kan ons team je meer vertellen over wat er allemaal mogelijk is. Zo luisteren we graag naar jouw ideeën, maar kunnen we eventueel ook een ontwerp maken op basis van jouw wensen. Ons hulpvaardige team ziet het als een leuke uitdaging om samen het perfecte meubelstuk samen te stellen. Mocht jij je gehele interieur onder handen willen nemen door onze interieurexperts, maak dan een afspraak voor een interieuradvies. Dit advies is ideaal als je een praktisch, comfortabel én trendy interieur wilt laten ontwerpen!

Tijdens het shoppen én daarna reken je op onze service en professionaliteit. Zo denken we actief met je mee en heb je maar liefst 2 jaar garantie op je aankoop. Mocht je problemen ondervinden, dan kun je ons altijd bereiken of opzoeken in de showroom. Ons team staat klaar om je te helpen. Op onze website kun je meer lezen over onze werkwijze en het team. Als je enthousiast bent geworden, hopen we je gauw te mogen begroeten in de showroom. De openingstijden, het adres en informatie over het parkeren vind je tevens online. Graag tot ziens bij Room108 Kalmthout.

Garantie op je meubels Roosendaal