Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Stabroek met unieke en zeer uitgebreide collectie

Room108 Kalmthout is een meubelwinkel Stabroek met een unieke en zeer uitgebreide collectie. Onze werkwijze is namelijk nét wat anders dan die van de meeste meubelwinkels. Zo werken wij met een aantal basis meubels (beschikbaar in verschillende stijlen en prijsklassen). Deze meubelstukken kun jij vervolgens –geheel volgens jouw wensen- samenstellen en personaliseren. Probleem zoals “de zetel zou perfect zijn als hij net iets groter was”, “jammer van die stoelpootjes” of “de kleur is het net niet” worden hierdoor in één klap opgelost. Al deze details (zoals het formaat, de kleur, de afwerking en de overige elementen) bepaal je namelijk zelf.

Room 108 Kalmthout

MeubelzaWij helpen je graag in onze meubelzaak Stabroekak Beernem met een enthousiast team

Aangezien de mogelijkheden in onze meubelzaak Stabroek eindeloos zijn, helpen we jou graag op weg. Doe inspiratie op online of kom langs in onze showroom in Kalmthout. Hier kun je zelfs een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies. Dit is ideaal als jij de complete woonkamer en/of eetkamer onder handen wilt nemen. Onze experts denken met je mee en maken een ontwerp op maat. Als je enthousiast bent kun je de meubelstukken direct aanschaffen bij Room108 Kalmthout! Uiteraard kun je ook aanpassingen doen of er even een nachtje over slapen. Je zit natuurlijk nergens aan vast nadat je het interieuradvies hebt ontvangen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de meubels Stabroek? Kijk dan verder op onze website of plan direct een bezoek aan de showroom in Kalmthout. Op onze website kun je de collectie én outlet van Room108 Kalmthout bekijken. In de showroom ben je welkom voor een kop koffie, een persoonlijk advies en om de meubels van alle kanten te bekijken. Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet en bel of e-mail even met ons team. Wij beantwoorden je vragen graag. Tot slot kun je inspiratie op doen door ons te volgen op social media of je in te schrijven voor onze leuke nieuwsbrief.

Nieuwsgierig geworden naar de meubels Stabroek?