Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Creatieve keuzes maken bij onze meubelwinkel Turnhout

Houd jij van keuzes maken en je creatief uitleven? Dan ben je bij onze meubelwinkel Turnhout aan het juiste adres. Bij ons kun je je meubels namelijk van begin tot einde zelf samenstellen. Doordat wij alle meubelstukken op maat maken, zijn de mogelijkheden oneindig. Jij kunt bovendien elk detail zelf uitzoeken. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat is eenvoudig door een handig stappenplan. Door dit stappenplan te doorlopen zie je precies wat de opties zijn én creëer je het meubelstuk van je dromen. In onze collectie vind je alle items die niet mogen ontbreken in jouw interieur.

Room 108 Kalmthout

Meubelzaak Turnhout met een gepassioneerd team

In onze meubelzaak Turnhout werkt een enthousiast en gepassioneerd team dat je graag helpt bij het maken van de juiste keuzes. Wij luisteren naar jouw interieurwensen en denken actief met je mee. In onze showroom kun je de meubelstukken bekijken en kennis maken met de woonmerken die wij (naast Room108) verkopen. In onze collectie vind je namelijk diverse woonaccessoires waarmee jij je nieuwe zithoek kunt opfleuren. Zo wordt een zetel nog comfortabeler dankzij wat luxueuze kussentjes van Claudi. Een tapijt zorgt voor meer sfeer en gezelligheid in een ruimte, terwijl een wanddecoratie je interieur compleet maakt.

Online ontdek je alles over onze meubels Turnhout. Bekijk de collectie en outlet of lees meer over de manier waarop wij te werk gaan. Ook vind je online ons telefoonnummer, e-mailadres, een contactformulier en onze social media accounts. Neem gerust contact op als je een vraag hebt of zeker wilt weten of een item aanwezig is in onze showroom. Onze showroom bevindt zich in Kalmthout en is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur. Maak eventueel een afspraak als je een persoonlijk interieuradvies wilt ontvangen. Wij helpen je graag!

Ontdek alles over onze meubels Turnhout