Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Meubelwinkel Wuustwezel met trendy en unieke meubels

Ben je op zoek naar een meubelwinkel Wuustwezel met trendy, eigentijdse én unieke meubels? Ontdek dan de collectie van Room108 Kalmthout. Bij ons vind je alle musthaves voor in je woon- en eetkamer. Denk hierbij aan een comfortabele zetel, romantische loveseat, luxueus fauteuil, mooie eetkamertafel en fijne eetkamerstoelen. Wij werken met verschillende prijsklassen én oneindig veel mogelijkheden. Alle meubelstukken kunnen namelijk worden uitgevoerd in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Daarnaast koop je bij Room108 Kalmthout woonaccessoires van diverse exclusieve woonmerken. Hiermee geef je je interieur direct een complete make-over.

Room 108 Kalmthout

Kop koffie en advies in onze meubelzaak Wuustwezel

In onze meubelzaak Wuustwezel ben je van harte welkom om de collectie –onder het genot van een kopje koffie- te komen bekijken. Kom langs om een zetel of fauteuil uit te proberen of vraag advies aan ons enthousiaste team. Zelf meubels samenstellen is namelijk iets waar je wel even de tijd voor wilt nemen. In onze showroom in Kalmthout laten we je de verschillende stoffen, kleuren en materialen graag zien. Ook kun je een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies. Tijdens dit adviesgesprek maken wij een voorstel voor een interieur op maat. Uiteraard denken we hierbij aan alle details én luisteren we goed naar jouw woonwensen.

Op onze website vind je alle belangrijke informatie over onze meubels Wuustwezel en onze werkwijze. Daarnaast kun je online alvast de leukste woonideeën opdoen! Laat je inspireren door de foto’s online of onze social media accounts. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met het team van Room108 Kalmthout. Uiteraard kun je ook direct een bezoek aan onze showroom in Kalmthout plannen. Onze showroom is goed bereikbaar en geopend van maandag tot en met zaterdag. Tussen 10.00 en 18.00 uur verwelkomen we je graag in de showroom.

Belangrijke informatie over onze meubels Wuustwezel