Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Leukste meubelwinkel Zundert en omgeving vind je in Kalmthout

De leukste meubelwinkel Zundert en omgeving vind je niet in Zundert zelf, maar op een kleine afstand rijden. In Kalmthout vind je namelijk de showroom van Room108 Kalmthout. Room108 ken je misschien wel van de op maat gemaakte en unieke meubels. Dat is namelijk precies hetgeen wat ons zo leuk en bijzonder maakt. Onze gehele collectie kan precies worden samengesteld volgens jouw wensen. Wij doorlopen hiervoor een aantal stappen waarbij jij precies aangeeft wat je mooi vindt. Zo kies je een model, de elementen, het formaat en de bekleding. Vervolgens bepaal je welke kleur, poten en extra’s je wilt verwerken in je onderwerp.

Room 108 Kalmthout

De meubelzaak Zundert maakt meubels op maat

Zodra jij al je wensen hebt doorgegeven, gaan wij voor je aan de slag. Bij onze meubelzaak Zundert maken de meubels op maat zodat we zeker weten dat ze volledig aan jouw wensen voldoen. Wil jij voordat je een keuze maakt de verschillende modellen en opties liever in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kan ons gepassioneerde team eventueel direct helpen bij het samenstellen van een meubelstuk. Wil jij je gehele interieur onder handen laten nemen? Maak dan een afspraak voor een interieuradvies. Ons team helpt je graag bij het realiseren van een home make-over!

Bekijk de meubels Zundert alvast online als je een goed beeld wilt krijgen van onze modellen en opties. Daarnaast vind je online meer informatie over ons. Zo verkopen wij diverse woonaccessoires waarmee je je interieur een nieuwe look geeft. Doe eventueel inspiratie op op onze website of door ons te volgen op onze social media accounts. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies? Bel of e-mail dan met het team van Room108 Kalmthout. Je kunt ons ook bereiken door het online contactformulier in te vullen of gezellig langs te komen in de showroom.

Bekijk de meubels Zundert online