Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Outlet Kalmthout

Op zoek naar een nieuw meubel of mooie accessoires voor in huis? Bij Room108 Kalmthout hebben we vaak de mooiste meubels en accessoires in de sale! De meeste items in onze outlet betreffen vaak modellen uit onze showroom of uit de showroom van één van onze andere locaties, die plaats mogen maken voor nieuwere items. Dat betekent dat onze outlet items van dezelfde hoge kwaliteit zijn en dezelfde eigentijdse stijl hebben als onze andere producten.

Kortom, wil je voor dezelfde kwaliteit maar een mooiere prijs een nieuw meubel of accessoire? Kijk dan hieronder of er een outlet meubel voor je bij zit. Geïnteresseerd in een van de meubels of accessoires uit onze outlet? Neem dan eenvoudig contact op met de desbetreffende locatie zodat we kunnen kijken of het item nog voorradig is. Alle outlet items zijn op afspraak af te halen bij de desbetreffende locatie.

Hoge kortingen
Meubeloutlet

Outlet Kalmthout: de mooiste meubels voor de beste prijs.

Wil je graag jouw interieur een opfrisbeurt geven en ben je aan het rondkijken voor een mooi nieuw meubelstuk of een stijlvol accessoire? Neem dan eens een kijkje bij meubeloutlet Kalmthout. Hier vind je de mooiste items voor je interieur van uitmuntende kwaliteit, maar dan met een mooie korting. Meubeloutlet Kalmthout heeft de mogelijkheid om deze hoge kortingen te geven doordat de showroom regelmatig voorzien moet worden van nieuwe modellen, waardoor de oudere showroommodellen voor een mooie prijs de deur uit mogen. Alle outlet items zijn eenvoudig bij ons of bij een van onze andere locaties, Bonheiden of Brugge, af te halen op afspraak.

Wanneer je op zoek bent naar een eigentijds en stijlvol nieuw meubel of een mooi accessoire, ben je bij meubel outlet Kalmthout op de juiste plek. Hier vind je een mooie selectie van scherp afgeprijsde eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, kasten, accessoires en veel meer. De meeste meubels en accessoires uit de outlet-collectie komen uit de showroom van Kalmthout of van onze andere Room108 winkels. Interesse in een van onze outlet items? Breng een bezoek aan de showroom waar het gewenste item staat of neem telefonisch contact op met Room108 Kalmthout op +32(0)3 644 65 15.

Plan een bezoek aan onze meubel outlet