Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

De collectie van Room108 Kalmthout

Room108 staat bekend om haar hippe en eigentijdse collectie vol met eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, tapijten, woonaccessoires, (hoek)salons en fauteuils. Het bijzondere aan onze collectie is niet alleen het uitgebreide assortiment, maar vooral het feit dat je alle meubels kunt personaliseren. Zo heb je de keuze uit 700 kleuren, veel verschillende stoffen, ledersoorten en diverse afmetingen. Hierdoor koop je bij Room108 Kalmthout altijd een meubelstuk die volledig aan jouw wensen voldoet en perfect past bij jouw interieur. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kom dan gezellig langs in onze 750 vierkante meter grote showroom waar je alle meubelstukken kunt bewonderen en uittesten.

Room 108 Kalmthout

Liefde voor interieur én onze klanten!

Het kleine en enthousiaste team van Room108 Kalmthout heeft een grote liefde voor interieur en woontrends. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en denken actief met je mee. Zo hebben wij een oog voor detail en kennen wij de collectie op ons duimpje. Daarnaast hebben wij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Uiteraard kun je niet alleen tijdens het shoppen op onze volledige aandacht rekenen, ook na de aankoop zijn wij er voor je. Zo bieden wij op al onze producten een garantie van 2 jaar.

De showroom van Room108 Kalmthout is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De showroom is makkelijk te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen in onze straat of maak gebruik van de gratis parkeergelegenheid op het Willy Vandersteenplein (bevindt zich achter de winkel). Kom dus gezellig langs om wooninspiratie op te doen! Wil je je liever eerst rustig verdiepen in onze collectie? Neem dan een kijkje op de website, schrijf je in voor de nieuwsbrief of ontdek onze foto’s op Facebook en Instagram. Wij weten zeker dat je geïnspireerd zult raken door de vele mogelijkheden die de collectie van Room108 jou biedt.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via e-mail, social media of telefonisch. Graag tot ziens bij Room108 Kalmthout!

Kom gezellig langs in onze showroom