Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Alles bij de hand met een salontafel

Als je op de bank zit wil je graag alles bij de hand houden. Van een lekkere kop thee tot aan een schaaltje met koekjes, de afstandsbediening, de telefoon en een goed boek. Kies daarom voor een mooie salontafel uit de collectie van Room108 Kalmthout. Deze salontafels zijn niet alleen praktisch, maar ook hip en eigentijds.

Ze geven jouw woonkamer bovendien een huiselijke en gezellige sfeer. Plaats er bijvoorbeeld een plant of een andere accessoire op en zorg ervoor dat de bijzettafel een eyecatcher wordt in jouw interieur. Bij ons heb je de keuze uit verschillende modellen salontafels in diverse woonstijlen.

Alles bij de hand met een salontafel

Zoek je een salon- of bijzettafel?

Als je op de bank zit wil je graag alles bij de hand houden. Van een lekkere kop thee tot aan een schaaltje met koekjes, de afstandsbediening, de telefoon en een goed boek. Kies daarom voor een mooie salontafel uit de collectie van Room108 Kalmthout. Deze salontafels zijn niet alleen praktisch, maar ook hip en eigentijds. Ze geven jouw woonkamer bovendien een huiselijke en gezellige sfeer. Plaats er bijvoorbeeld een plant of een andere accessoire op en zorg ervoor dat de bijzettafel een eyecatcher wordt in jouw interieur. Bij ons heb je de keuze uit verschillende modellen salontafels in diverse woonstijlen.

Wil je een salontafel op maat kopen? Kom dan langs in onze showroom in Kalmthout. Hier kun je alle producten rustig bekijken, persoonlijk advies krijgen van ons deskundige team én direct je bestelling plaatsen. Voor meer informatie en wooninspiratie kun je natuurlijk ook rondkijken op onze website, Facebook en Instagram. Hier plaatsen we regelmatig leuke foto’s en updates over onze collecties. Voor vragen of meer informatie over onze salontafels verwijzen we je graag door naar onze klantenservice. Je kunt ons bereiken per e-mail, social media of telefonisch.

Kom gezellig langs in onze showroom