Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Geef je woonkamer een make-over!

De belangrijkste plek in huis? Dat is de woonkamer! Hier komt de hele familie samen, drink je een lekker kopje koffie na een lange werkdag of kom je tot rust met een goed boek. Geef je woonkamer daarom een make-over met een nieuwe comfortabele salon. Voor meer info en prijzen, ga naar de site van ons hoofdkantoor.

Met behulp van de collectie van Room108 Kalmthout maak jij van je woonkamer een modieuze, stijlvolle en bovenal praktische plek om lekker te ontspannen. En wat jouw woonstijl en woonwensen ook zijn: bij ons slaagt iedereen.

Salons zelf samenstellen

Ontdek de verschillende stijlen salons

Bij Room108 Kalmthout vind je een breed assortiment salons in diverse stijlen. Het leuke aan onze collectie is dat hij volledig aangepast kan worden aan jouw wensen. Zo heb je bij ons een ruime keuze uit verschillende kleuren, stoffen, ledersoorten en elementen. Hierdoor vind je altijd de meubelstukken die goed bij jouw interieur passen. Tot slot werken wij met diverse exclusieve woonmerken zoals Gusj, Notre Monde en Mc Nutt.  Bekijk het assortiment online of kom gezellig langs in onze showroom en laat je inspireren.

Salon opmaat bij Room108 Kalmthout

Voor een salon op maat ben je aan het goede adres bij Room108 Kalmthout. Kom gezellig langs in onze showroom als je de meubelstukken eerst rustig wilt bekijken of persoonlijk advies wilt. Wil je een nieuwe salon kopen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van ons interieuradvies. Op de website vind je meer informatie over deze dienst. Voor vragen, informatie of wooninspiratie raden wij je aan om op de website of social media te kijken. Uiteraard kun je ons ook bereiken per, e-mail, telefoon en het contactformulier. Tot ziens in Kalmthout!

Kom gezellig langs in onze showroom