Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Sfeervol en praktisch tapijt

Een tapijt is praktisch en sfeervol. Niet alleen houdt een vloerkleed je voeten lekker warm, ook de kinderen kunnen er heerlijk op spelen. Om nog maar te zwijgen over de hond en de kat die er graag een dutje op doen! Daarnaast staat een tapijt gezellig en kan het een kamer groter, lichter of knusser laten lijken.

Een tapijt is bovendien geschikt voor in elke kamer. Leg er eentje in de hal als je een warm welkom wilt creëren, plaats er eentje in de zithoek of kies voor een praktisch tapijt in het kinderhoekje. Tot slot is kiezen voor een tapijt in de slaapkamer, studeerkamer of werkkamer helemaal hip én stijlvol.

Koop de mooiste tapijten bij Room108 Kalmthout

Bij Room108 Kalmthout koop je de mooiste tapijten. Wij hebben een ruim assortiment en je hebt de mogelijkheid om de tapijten compleet aanpassen aan jouw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf in welke kleur je het tapijt wilt of voor welke afmeting je gaat. Daarnaast hanteren we bij Room108 scherpe prijs-kwaliteitsverhoudingen. Mocht je nog wat budget over hebben, dan kun je wellicht ook de overige pronkstukken uit onze collectie bekijken. Geef je huis een complete metamorfose met een nieuwe salon of kies voor wat nieuwe woonaccessoires zoals een schilderij en andere lampen.

Heb je interesse in een tapijt op maat? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Kalmthout. Ons team staat hier klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van een tapijt die perfect past bij jouw interieur en wensen. Daarnaast vind je in de showroom nog veel meer mooie meubelstukken en kun je gebruik maken van ons interieuradvies. Neem voor meer informatie contact op met onze showroom. We staan je graag te woord via de telefoon, e-mail of onze social media kanalen.

Interesse in een tapijt op maat?