Liever alles in het echt zien?
Kom dan langs in onze showroom!

 

 

Ontdek onze collectie accessoires voor in jouw woning

Woonaccessoires zoals kussentjes, schilderijen, spiegels, een tapijt, sfeerverlichting en kaarsjes, zijn onmisbaar in je interieur. Accessoires geven je huis namelijk een knusse en huiselijke sfeer. Ze maken van je huis een fijne plek waar iedereen zich thuis voelt.

Daarnaast kun je met behulp van bepaalde accessoires (zoals een spiegel of tapijt) een ruimte groter en lichter laten lijken. Speel dus met accessoires en het effect hiervan. Tot slot is het kopen van nieuwe woonaccessoires dé ultieme tip als jij je huis een make-over wilt geven maar bijvoorbeeld geen groot budget hebt voor een compleet nieuw interieur.

Accessoires van diverse exclusieve woonmerken

De leukste accessoires wonen shop je bij Room108 Kalmthout. Wij hebben een ruim assortiment met alle musthaves voor in huis. Daarnaast werken wij samen met diverse exclusieve woonmerken. Maak van je salon bijvoorbeeld een luxueuze loungehoek met de kussentjes van Claudi. En wil je in huis graag een gezellige en intieme sfeer creëren? Maak dan kennis met de verlichting van Light & Living, Dekocandle of Waks. Andere merken die je bij ons kunt vinden zijn onder andere ByBoo, MC Nutt, Claudi, Light & Living en Ethnicraft.

Maak kennis met ons ruime aanbod accessoires, bekijk de collectie via de website of neem een kijkje in onze showroom in Kalmthout. In onze showroom staat ons enthousiaste en deskundige team voor jouw klaar om jou te helpen met de keuze voor passende accessoires voor in jouw huis. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet en bel of e-mail ons voor meer informatie. Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en maak van jouw huis een waar paleisje met de accessoires van Room108! Graag tot ziens in Kalmthout.

Woonaccessoires: onmisbaar in je interieur!